Tuesday, November 8, 2011

Psycholo-what?

Gw lelah dan udah cape bikin skripsi.

I JUST NEED TO FINISH IT.

DAT'S ALL..

Tiap kali bkin skripsi, bawaannya mual dan pusing2 gitu (mungkin hamil) dan gw udah ENEQ se-ENEQ2nuya UMAT musti ngadepin si skripsi ini. But this is my passion, sejak Juli 2010. Iya, gw selama itu bkin skripsi. Gw procrastinated selama 6 bulan untuk bikin BAB I. Dan selama 2011, gw berdalih dengan alasan Vietnam, IYC dan Q!Film Festival. Dan sekarang semuanya sudah berakhir, gw harus berhadapan sama si skripsi ini. Setelah passion gw metong, baru gw musti ngerjain. Gila gak sih? Gw berasa kayak memaksakan diri untuk turn on di situasi LESBIAN BED DEATH..#lemparvibratorketongsampah

BAIKLAH, this is my passion, I have to finish it. Before my thesis adviser breaks up with me... #Nelongso #RelasiIlusi #TapiGwGakMauKehilanganDia

Btw, these are 2 of my best psy-jokes (masih nyari yg lain, at least to keep me sane)

Welcome to the Psychiatric Hotline.
If you are obsessive-compulsive, please press 1 repeatedly.
If you are co-dependent, please ask someone to press 2.
If you have multiple personalities, please press 3, 4, 5, and 6.
If you are paranoid-delusional, we know who you are and what you want. Just stay on the line so we can trace the call.
If you are schizophrenic, listen carefully and a little voice will tell you which number to press.
If you are depressed, it doesn't matter which number you press. No one will answer.
If you are delusional and occasionally hallucinate, please be aware that the thing you are holding on the side of your head is alive and about to bite off your ear.

Why is psychoanalysis a lot quicker for a man then for a women?
Because when it's time to go back to childhood, a man is already there.

3 comments:

bybyq said...

oh! masih aktif ya blog ini?
met kerjain skripsi ya Val!!

VaLvaLVaL said...

ahahahah iya,masih aktif.. maaf sudah lama tidak ngeblog karena sibuk QIU..hihihi thn ini kamu tidak datang lhoooo

bybyq said...

Ampun Val... aku ada di UK... mau datang juga ga bisa :p Btw... selamat untuk patjar barunya ya... Your posts looked happier...